Американската компания  General Dynamics, която произвежда танковете Abrams и бойните

...
Американската компания  General Dynamics, която произвежда танковете Abrams и бойните
Коментари Харесай

Производителят на танковете Abrams отчете приходи от $2,18 млрд.


Американската компания  General Dynamics, която създава танковете Abrams и бойните машини Stryker, регистрира доходи от 2,18 милиарда $ в бизнеса си с бойни системи през четвъртото тримесечие на 2022 година Това е с 15,5% повече по отношение на същия интервал на 2021 година, като в това време оперативните облаги в този бизнес на копанията се покачиха с над 18% до 332 милиона $, оповестява " Файненшъл таймс ", представен от Българска телеграфна агенция.

Втората половина на 2022 година донесе нараснал интерес към военните транспортни средства на групата, защото държавните управления, изключително западните, се ангажираха да усилят разноските за защита в светлината на нашествието на Русия в Украйна.

През четвъртото тримесечие на предходната година американската войска разпореди на General Dynamics контракт за 180 милиона $ за надграждане на главните бойни танкове Abrams и 100 милиона $ за  бронирани бойни транспортни средства Stryker M-Shorad. Австрия също похарчи 20 милиона $ за рационализация на верижните си транспортни средства, а Люксембург поръча бойни машини на стойност 75 милиона $.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР